Oplevelse med pindsvin i haven

Det seneste par år har jeg ikke set pindsvin i haven, men om aftenen den 23.7.17 så jeg to store unger.

For en del år siden lavede jeg en egernkasse og satte den op i et træ, men den blev aldrig brugt, så jeg pillede den ned og satte den i en krog af haven i håb om, at pindsvinene kunne bruge den som vinterbosted, men jeg så aldrig nogen bruge den. For et par år siden læste jeg, at der skulle være en særlig indgangsportal for at lokke pindsvinene til, så det lavede jeg også, men der skete stadig ikke noget. Jeg havde næsten glemt den, men efter at have mødt de to små pindsvin, og efter at jeg har fået et vildtkamera tidligere i år ville jeg da prøve, om der skete noget.

Jeg satte kameraet op ved 15-tiden den efterfølgende dag og tog det ind den næste morgen, og jeg skal lige love for, at der har været aktivitet - allerede i dagslys, men mest i mørket, og lidt igen i dagslys. Både en solsort og en kat har været forbi, men der er nok ca. 150 billeder af pindsvine-trafik, og et par af dem viser et voksent pindsvind med 3 unger   

Vildtkameraet er relativt simpelt og billigt, så billedkvaliteten er derefter, men det er dog muligt at se, at der er tale om pindsvin🙂 De to første billeder i rækken er taget med et normalt kamera.

Der er tilføjet et foto fra efterfølgende aften og nat.