Høgeugle, november 2022

Velkommen til min hjemmeside. Den er ganske simpel, i realiteten bare en slags rullende dagbog suppleret med nogle mere eller mindre permanente gallerier. Dagbogen vil rulle løbende, og i gallerierne vil der komme nye, blive opdateret, skiftet og måske slettet både sider og enkelte billeder, så der er god grund til at komme igen som gæst. 
Siden jeg i 2005 fik mit første digitalkamera, har jeg i stigende omfang fotograferet flora og fauna og prøvet at finde ud af, hvad jeg har set, bl.a. ved hjælp fra flere websider. I løbet af perioden har jeg et par gange opgraderet mit fotoudstyr, men jeg er stadig en glad amatør, så mine billeder ligger kvalitetsmæssigt ikke på et professionelt niveau, men jeg håber, at man alligevel kan glæde sig over dem. Jeg har selv meget glæde af at bevæge mig rundt i naturen og fotografere, hvad jeg ser og oplever. Harald Reutin maler akvareller, og han har kunnet bruge nogle af mine billeder som forlæg. Dem og andre af hans akvareller kan man se her https://www.instagram.com/haraldreutin/ 
Gerner

På alle sider kører automatisk et slideshow fortløbende. Hvis man vil se billederne i sit eget tempo, kan man klikke på pilen ved siden af billedet i slideshowet og derefter klikke på pilen igen, når man vil videre til næste billede. Man kan også klikke på et af miniaturebillederne.