Hvid Anemone, april 2011

Velkommen til min hjemmeside. Den er ganske simpel, i realiteten bare et fotoalbum og en slags rullende billeddagbog, men til gengæld vil den nok hele tiden være under op- og ombygning, så der er god grund til at komme igen som gæst. Jeg regner med, at jeg hele tiden vil have nye billeder at vise, og at jeg vil tilføje eller udskifte billeder i bestående albums. 
Siden jeg i 2005 fik mit første digitalkamera og specielt efter at jeg i 2007 opdagede fugleognatur.dk, har jeg i stigende omfang fotograferet flora og fauna. I løbet af perioden har jeg et par gange opgraderet mit fotoudstyr, men jeg er stadig en glad amatør, så mine billeder ligger kvalitetsmæssigt ikke på et professionelt niveau, men jeg håber, at man alligevel kan glæde sig over dem. Jeg har selv meget glæde af at bevæge mig rundt i naturen og fotografere, hvad jeg ser og oplever. Harald Reutin maler akvareller, og han har kunnet bruge nogle af mine billeder som forlæg. Dem og andre af hans akvareller kan man se her https://www.instagram.com/haraldreutin/ 
Gerner

På de nyere sider kører automatisk et slideshow fortløbende. Hvis man scroller ned og klikker på et miniaturebillede, gælder nedennævnte stadig.

Når du åbner en af billedsiderne, kan du klikke på første miniature og få mulighed for at blade i billederne i større format eller vælge slideshow. For at slideshow kan vises, skal brug af flash være tilladt.